Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.12.2009 12:19 - Чалга певици = порно актриси
Автор: vasmer Категория: Лични дневници   
Прочетен: 9006 Коментари: 11 Гласове:
4

Последна промяна: 10.06.2011 09:24


Всеки нормален, средностатистически мъж поне веднъж в живота си е гледал порно. Същият този мъж поне веднъж е попадал на канал Планета. Е, аз в ролята на такъв средностатистически мъж се чудя и мая, играейки играта "открийте приликите". И в двата случая всички атрибути са налице - дългите изкуствени мигли, тоновете грим тип "мамо, ядох домашна лютеница и бяло сладко", големите, занасящи по завоите любеници, перхидролената метла и токовете на които се клатушкат и за които е ясно, че не са за ходене :)

Няма да се впускам в излияния за качеството на чалгата катомузика (думите чалга, качество  и музика образуват модерен оксиморон). Говоря за визията им. Какво ги провокира да се обличат като порно актриси? Наистина ми е интересно. Въпрос на престиж ли е, или на откровена простотия? Голяма част от нашите чалга певици определено плашат с външния си вид. А по канал Планета, всеки момент чакаш да приключат жалките си напъни за електронно коригиране на гласа (наречено пеене) и да минат в образователния жанр с медицинска насоченост.

Има и друг вариант - атрибутите на съвременния маркетинг. Само че ако съвременният маркетинг казва, че "еротиката продава", не съм сигурен, че откровеното порно допринася в тази насока. Да, така може да привлечеш погледа на всеки мъж, но лично на мен определено ми "пресоляват манджата". От чисто психологическа гледна точка, ако по цял ден гледаш порно (канал Планета), накрая може и гей да станеш :)

Замислям се и за нещо друго. За силикона, който е сигурен атрибут и на порно актрисите, и на чалга певиците. Кой определя, че трябва да се сложи и колко да се сложи? Много ми е интересно какво мислите по въпроса? Ако е само въпрос на провокиране на мъжко желание, има граници, в които трябва да се ограничават. А нещата вече стават гротескни с по 500 кубика маса :) В смисъл такъв, че масата мъже си падат по нормални размери, а не по "зимни тикви" :)

Изобщо цялостната визия на тези две "професии" е стряскащо еднаква. Какво ли означава това? :)

Публичен профил на vasmer, категория Личен блог

Ако желаете да създадете уникално местенце за събиране и споделяне на знание, регистриайте се тук! Стига вече социални мрежи! баластра-та е за лични неща!


Тагове:   чалга,


Гласувай:
4



1. rpatel - Е, как какво означава? Означава, че ...
16.12.2009 12:31
Е, как какво означава? Означава, че нашите певачки... хъм... пардон певици са 2 в 1. През деня са певеци, а вечер се превръщат в скъпи проститутки и съответно външността им трябва да е подходяща и за двете им професии. Ти как мислиш, че се става известен без грам талант? Ами много просто, започваш работа като компаньонка, попадаш на клиент с връзки в шоу бизнеса, той те лансира и така за една вечер се превръщаш от обикновена компаньонка в певица. Е, това е връзката между двете професии. Като в повечето случай не се отказваш и от първото си занимание, защото това с пеенето не е много сигурно. Като нищо след няколко вечери ще се появи нова силиконка и за това в повечето момичета си продължават и с другото. Е, евентуално ако успеят да си намерят богат любовник, който да ги финансира, тогава могат и само с пеене да се занимават, ама не всички го имат този късмет!
цитирай
2. proximus - брат, не е само при нас така. Певците ...
16.12.2009 13:50
брат, не е само при нас така. Певците изглеждат така както публиката ги желае. А публиката на певиците изявяващи се в този жанр, е предимно със силно изразен балкански манталитет и желания.
А какво иска един истински балкански мъж ?
Иска цица.
Иска дълга руса коса - вероятно му напомня за славянското в гена му.
Иска секс - да, иска да си представя че прави секс с певицата, защото всеки е чувал за балканския нагон и мощ.
Иска той да е силния и той да определя правилата.

А за балканската жена - една голяма част от тях си мечтаят мъжа им да си ги гледа като писано яйце. А те да се домакини. Идилия !

Така че всичко си е на място, споко. Колкото по-дълбока е балканизацията ни, толкова по-руси и грачещи ще са те. Недей се сърди на никого.
цитирай
3. vasmer - Далеч съм от мисълта да се сърдя на някого :)
16.12.2009 18:06
Просто ми беше интересно. В смисъл такъв, че всеки сравнява чалга-певиците с проститутките. Да, ама ако минеш по околовръстното ще видиш, че дори проститутките са по-практични от тях :)
Просто исках да измия срама от сравнението им с проститутки и да ги кача в една по-горна категория "професия" :)
Всъщност се чудя - ако не са дрешките и гримовете, ако не са пластичните операции и да е жива и здрава коригиращата глас техника, май всичко живо ще им се смее :) Обаче така си налагат модел.
Най-потресаващото обаче са тийнейджърите, които сляпо подражават на този модел. Не искам да звуча като някой демодирал мърморко, ама, мамка му, къде отидоха естествените момичета, с дънки, без грим и с коса вързана на конска опашка? :) На мен лично тези "чалга" имитации ми писнаха!
цитирай
4. анонимен - такива са вкусовете на ЕЛИТА, не на цялата публиката
17.12.2009 10:05
това е повече "мъжка" тема, но аз да напиша нещо в защита на жените ... не можем да осъждаме елита, щом така го предпочитат...
та исках да кажа да не обобщаваме, това е пазарен сектор, но се преекспонира, поради нямане какво друго да ни демонстрират..
Сн С
цитирай
5. samuraj - vasmer,
17.12.2009 16:43
прав си!
От както ни е "заляла" тази вълна се опитвам да ползвам "контрола"на копчето сиреч дистанционното.
цитирай
6. анонимен - 'Певиците'
23.12.2009 21:01
Аз пък ще добавя още нещо. Броя на 'певиците' е пропорционален на мъжете с бръснати глави а ла слави. Мода е май и това. Питам се - няма ли просто нормални мъже - късо подстригани без обеци или татуировки, нормално облечни и т.н....
цитирай
7. kontra - статистика
08.01.2010 11:53
По статисктика 9/10 мъже харесват жени с големи гърди. 1/10 мъже харесват останалите 9/10 :)
цитирай
8. vasmer - kontra,
08.01.2010 16:38
Е, кой нормален мъж не се е заглеждал по големи гърди? :) Ама дай да не се престараваме :) На живо многото кубици като илезнат от сутиена и пропадат в небитието :) Пък това хич не е гот :)
цитирай
9. анонимен - ujas
26.02.2010 16:03
TEzi sa tolkova sme6ni, 4e ve4e nqma na kade.Gnusni sa.Povra6ta mi se kato popadna na nqkoq dokato prevklu4va televizora.
цитирай
10. анонимен - pevici
18.04.2010 12:22
az mislq 4e trqbva da imat viziq dobra no te prekalqvam ta silikoni ta kosi i t.n mislq 4e sa pevici da peqt a ne da se 4eknat prili4at mi na porno zvezdi smeshni sa mi i ne gi gledam vijte makedoniq ,sarbiq dali ima takiva razkreposteni pevici kato nashte muxli edna lepa brena e izvestna s glasa si a ne kolko kubika ima v gardite yjasna prostotiq ima v bg
цитирай
11. vanex - 1
19.04.2010 08:52
ДОБРЕ НАПИСАНО С ПРОСТИ И РАЗБИРАЕМИ ДУМИ :)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: vasmer
Категория: Бизнес
Прочетен: 753614
Постинги: 112
Коментари: 1439
Гласове: 1971
Спечели и ти от своя блог!