Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.09.2009 12:34 - Бойко ме принуждава да не гласувам на изборите за кмет на София
Автор: vasmer Категория: Политика   
Прочетен: 9668 Коментари: 36 Гласове:
2

Последна промяна: 10.06.2011 09:17

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Гласувах за него на парламентарните избори. Глупост или не, но споделям плахия оптимизъм, че може би, може би, нещо ще се промени в тази държава и ще тръгне в посока към Европа, а не само да твърди, че е в Европейския съюз. И за момента не мога да кажа, че се справят зле. Тръгнаха устремно и не са забавили темпото. Да не очакваме все пак, че ще цъфнем и вържем за един мандат. Важно е да се хване вярната посока. И това май се случва.

Какво става, обаче, с другите обещания. Например, толкова очакваното възмездие. Ами това става - гарван, гарвана око не вади. Пречел му закона за амнистията. За този закон се знаеше и преди изборите. Можеше още тогава да вдига патърдия. Да, ама нямаше да спечели така безапелационно. Да не говорим, че подобно изказване си е чиста защита на онези идиоти, които ни докараха до тук. Щял да сезира Конституционния съд! И какво като го направи! Най-много да кажат, че амнистията е противоконституционна, но не могат да я отменят. А не могат да я отменят, защото ако го направят трябва да върнат обратно в затвора всички, които са били освободени и които нямат нищо общо с политиката. Да не говорим, че подобно изказване идва при положение, че Главния прокурор казва, че има възможност да ги осъдят и по други текстове, не е задължително да е по този. Явно започва подготовката на народонаселението, за това, че няма да има осъдени.

Сега предстоят кметски избори. Излиза в пресата някаква информация, че Фандъкова ще е изборът на ГЕРБ за кмет на София. Без да влизам в подробности за качествата на въпросната госпожа, не мисля, че е подходящата кандидатура. Тя уж разбира от образование, а първото и нещо като министър беше да забрани вредните храни в училищата. Не че съм против, но какво като ги забрани? До училището има павилиони, ще купуват от там. Пълна недомислица, която показва, че не се мисли за дадена дейност под формата на програма, а като популистки мерки. Същата беше и в общината като заместник кмет с малоумната история със записването в яслите и детските градини. Никаква визия, само отчитане на дейност. Ще ме прощава бате ми Бойко, но не искам тя да ми е кмет!

Изобщо, личното ми мнение за момента е, че май още не сме излезнали от предизборната кампания. Само че за мен тя свърши. Сега искам да видя промяна. Проблемът е, че ако и той не се справи, вече няма кой. Помислете, ако ББ се провали, за кого ще гласуваме? Ще остане само възгласа: Волен президент?! 


Публичен профил на vasmer, категория Личен блог

Ако желаете да създадете уникално местенце за събиране и споделяне на знание, регистриайте се тук! Стига вече социални мрежи! баластра-та е за лични неща!



Гласувай:
2



1. maymi - Много се радвам..
17.09.2009 13:09
..когато поименно знам виновните Бойко да е премиер :)))))))))))))
цитирай
2. vasmer - Нали знаеш ...
17.09.2009 13:13
Нали знаеш за действията, които водят до избирането на най-малкото зло? :) Дали е такова, ще видим :)
цитирай
3. monarchism - Най-важното е, че от народ, който ...
17.09.2009 14:51
Най-важното е, че от народ, който гласува за такъв като Бойко Мутров, нищо не става. Оттам-нататък, стойте и се надявайте.
цитирай
4. анонимен - В последното интервю, което гледах ...
17.09.2009 14:52
В последното интервю ,което гледах на Б Б той направо си каза-" да покажем безобразията,да върнем каквото може на държавата и ако може и някой да бъде осъден...".Вече не е въобще сигурен ,че ще влиза някоя голяма риба в затвора,е някоя цаца може и да го отнесе,даже може и барбекюто на Доган да събори ,но не това очакваха и продължават да очакват тези ,които гласуваха за него(Аз въобще не гласувам след 1990г).Кадиев е симпатяга и е от опозицията в БСП.Ще взема да мръдна до урната тоя път.Освен това не ми харесва всичко да е от ГЕРБ-кмет ,парламент,правителство -този филм го гледахме при сините-води до самозабравяне
цитирай
5. анонимен - Ами милиционери, какво да ги правиш ...
17.09.2009 16:45
Ами милиционери, какво да ги правиш - могат да разследват, да подслушват и да разпространяват клюки, пардом - слухове. За повече нямат интелектуален потенциал и които очаква нещо повече от тях ще остане излъган
цитирай
6. kobata - Гласувайте за Теодор Дечев на пр...
17.09.2009 17:23
Гласувайте за Теодор Дечев на предстоящите частични избори за кмет на София...
цитирай
7. zaw12929 - Бойко е управляващ държавата и д...
17.09.2009 18:02
Бойко е управляващ държавата и добре се справя. Съдът е, който налага законност, а Парламентът, който прави законите и каквото трябва ще стане. Аз искам Вас да осъдят например за набеждаване, защото е такъв постинга с категоричното твърдение, за неща недоказани от съда.А съдебните дела не стават така бързо, а си имат правила. Трябва търпение, а не подкокоросване.
Съдебните дела не се обсъждат и критикуват, а се изпълняват от всички, когато са постановени.
Не е адекватна и оценката Ви за храните в училишните павилиони. Правилно е решението и ще се внедри само, ако подкрепяме, а не само да критикуваме , като дърта свекърва,
Заемете се с личните си дела така, че да подкрепяте ББ и всеки като го направи, програмата на ГЕРБ ще се изпълни. Не толкова лесно е да станем европейци, като нямаме търпение, дисциплина и уважение.
цитирай
8. vasmer - zaw12929,
17.09.2009 18:21
Много интересен коментар!
Искате аз да бъда осъден за това, че изказвам мнението си за качеството на управление, по обвинение, че е подкокоросване. Ами добре! Аз съм склонен да застана зад това, което съм написал. Пак го повтарям, подкрепям правителството в момента, но няма да спестявам, нещата, които според мен са грозни или неправилни.
От друга страна, не ви познавам, нито искам да се заяждам, но мисля, че познавам съдебната система отвътре мнооого по-добре от вас. И именно поради тази причина, категорично отказвам да си мълча. Защото съдебната система в България в момента със сигурност не налага законност за всеки, не в сегашния си вид. Уважавам много Маргарита Попова и силно се надявам да промени ситуацията, но си оставам с резерви. И само за ваше сведение, нарочно избягвам да пиша постинги за нашата съдебна система, за да не нагнетявам напрежение.
От вас зависи какви изводи да си направите!
цитирай
9. анонимен - zaw12929 - какво да подкрепим,
17.09.2009 21:09
че не разбрах. Дали частният бизнес на ББ - светъл пример за подрастващите как се става уважаван бизнесмен или бляскавата му политическа кариера от бодигард в полцай в PRIME MINISTER. програмата не е система на управление, тя е инструмент в системата. Къде ББ е казал, че ще има нова система?!
Програма и авторът на блога може да напише, дори по-добра, съдейки по природния му интелект, така че аз лично бих подкрепила такива примери за подражание.
и да Ви припомня, че Българите винаги сме били Европейци, дори според доста факти, от дълбока древност...което, не се отнася за т. наречен бг "елит".
и 20 години търпение..по-голямо, здраве му кажи!
постът е искрен и много ми харесва. особено че и аз бях повече от възмутена, направо бясна на "изявата" на Фандъкова за Първия учебен ден- нито ние нито нашите деца заслужаваме такъв ФЪН или фън-шуй, както би казал един мой познат.

Сн Серафимова
цитирай
10. анонимен - БГ психология
17.09.2009 22:26
Абе Vasmer ли си, къв си - не те знам... А и не искам да ви знам такива като теб!!!Ти наистина си директор на водопад!!! Като прочета такива писания си казвам, че Ви е малко тройнта коалиция!!! За вас е шесторна такава...
Не случайно е казано: Всеки народ си даслужава управниците!!!
Та и ти - помисли си... добре... така ти се пада... ГЕРБ ти е в повече... За теб - само Доган, на квадрат!!!
цитирай
11. анонимен - анонимен.10 - недейте така
17.09.2009 22:36
момчето е умно и споделя опита си, а какво да кажем за яростните защитници на сини, червени, морави ...програми. мразим да мислим!
за народа, че заслужава управниците си..съгласна съм, в 2009-та сме по-наивни и от двегодишни деца... и ГЕРБ ни е вповече..да видим

Сн Серафимова
цитирай
12. анонимен - И до кога така...
17.09.2009 22:52
И до кога така... Ще чакаме само да гледадаме сеира... И ще чакаме "и поредните да се издънят..." Така никога няма да ни се случи нещо добро!!! Докато не се променим ние - и господ няма да ни помогне!!!
цитирай
13. анонимен - Ама какво искате от ББ
17.09.2009 23:01
..той толкова си може! Който е гласувал за него сега ще му сърбаме всичките заедно вкупом неговите попари! Ще ми бъде интересно дали ще осъди онези "крупните" крадци на БГ - като Ковачки, Гергов, Баневи, Диневи и др. който просто откраднаха толкова много, че сега ако трябва да го върнат ще се увеличат перите за пенсиите поне с 50%!!! Да, да ема не, кои ще ги осъди - те щи си платят подобаващо - как си трябва, ако нещо не може да се купи с пари, се купува с МНОГО пари!! Така че гледайте как не изпълнява обещанията си в близките месеци! Епизод 2 - как си пълни собствените джобчета и т. н. вече сме го гледали и това с юпитата, които ни разплакаха в буквалният смисъл по време на дядо ви Мони-лъжеца!!! Да ни са яки гърбовете!?!
цитирай
14. анонимен - кой ще връща откраднатото?!
17.09.2009 23:11
..а то числото на откраднатите европейски пари всеки ден расте..за родните никой не ги знае.
но КОЙ ще ги връща и къде е икономиката да генерира брутен вътрешен продукт?!
...май е време да се емигрира..
цитирай
15. анонимен - Авторитаризъм
18.09.2009 04:37
Две мнения няма - Бойко Борисов управлява авторитарно. Нито има критерии как се назначават новите, висши, държавни служители. Нито има ясна програма какво следва да се случи, какви са плановете на правителството и така. Каквото му хрумне на Водача, както му хрумне! Това нито се случва за първи, нито ще остане за последен път в нашата история.
И понеже някой спомена психология, аз само искам да обърна внимание на този БЪЛГАРСКИ ПАРАДОКС. А именно:
Българинът НЕ признава чужди авторитети по принцип, а в същото време мечтае за авторитаризъм в управлението ! Моето обяснение:
Простотия и безотговорност!
Прочетете Андрешко още веднъж. Сериозно!
цитирай
16. анонимен - да вади далаверите на предшественика си!
18.09.2009 07:14
Сега е в еуфория и „магаре” да сложи, тия тъпунгери софиянци ще го изберат!!!
Нали видяхте какви „магарици” за О-правление на България избраха...????
А най-големия ташак ще е, ако новата кметица или „магарица” от ГЕРБ вземе заслужено поста и започне по инерция да вади далаверите на предшественика си!
цитирай
17. vasmer - Много пъти ...
18.09.2009 08:07
Много пъти съм призовавал за едно единствено нещо в постингите си - да се мисли, а не да се поддаваме на стадния инстинкт. В най-общ план ГЕРБ се справя за момента. Дянков например е човек, който като че ли иска реформите да се случат. Тук, обаче, въпросът е много по-важен - трябва ли да мълчим, когато виждаме, че нещо не е наред? Защото аз не разбирам така гражданското общество. Говорим за БГ психология и други такива подобни. Виждали ли сте какво става например в Германия, във Франция, когато не са доволни от нещо - тотални протести. А аз затова, че написах един леко критичен постинг, осебено при положение че съм ЗА правитеслтвото, ще бъда изяден от покорни овчици, които искат отново да чакат години, за да се види какво ще стане. Ами аз не искам да чакам години, животът ми мина в чакане, заради такива разсъждения. А ако ги оставим е ясно какво ще стане - сега не работят, но ги е страх да крадат, утре ще започнат и това да правят.
Въпреки това съм търпелив, не плюя правителството, не плюя по принцип, показвам грешки - точно и ясно. С какво ми отвръщат част от вас - с Доган на квадрат.Такива като вас докараха Доган, дето само си седите пред телевизора и псувате. Е, аз пък ще изказвам мнение, което да се чуе от повече хора, ще увличам, хората да задават въпроси, защото не съм стадо, не съм рая! И няма да позволя нито на Бойко, нито на някой друг да ми се прави на интересен, яхнал само една всенародна любов. Тоя филм вече го гледах и не искам да го гледам пак.
Прав е номер 16 като казва, че сега и магаре да сложи на какъвто и да е пост, ще има одобрение. А когато магарето ги забърка по-големи каши, вие ли уважаеми тотални поддръжници ще поемете вината? Гарантирам, че вие ще сте първите, които ще кажат - И тези са маскари. И естествено пак ще сбъркате. И сега има свестни хора в правителството, има и пълни боклуци. Аз искам да се махнат боклуците. А вие какво искате ми е трудно да разбера. Едно е сигурно - заради подобно мислене, вече толкова години тъпчем на едно място.
цитирай
18. анонимен - Boiko
18.09.2009 08:25
Vasmer Imam chufstvoto ako zavisi otteb shte varnesh troinata koaliocia vednaga i to s udovolstvie.
цитирай
19. vasmer - 18. Грешиш!
18.09.2009 08:40
Нямаше нищо по-уродливо от нея и добре, че я махнахме. Нещото, за което ритам, е нещо което съм видял - колко бързо се обръща колата, когато няма контрол, когато всички казват само Браво, независимо от това, че не е за Браво. Колко бързо се корумпиат хора, които никой не контролира. И за това пиша подобни постинги. Защото не трябва да им даваме възможност дори да си помислят да свърнат от правия път. Направят ли го веднъж, след 4 години пак ще си говорим същото и ще обсъждаме за кого да гласуваме. Това искам да избегна, обаче не знам защо постоянно ми се говори за Доган, тройна коалиция и други такива глупости. Светът не е черно-бял, сив е. От нас зависи да е по-светло-сив или по-тъмно сив. Надявам се, че този път ме разбра!
цитирай
20. анонимен - Аз пък не разбирам как се справя Б...
18.09.2009 09:27
Аз пък не разбирам как се справя Бойко. С кое се справя? Ами той още НИЩО не е свършил. Работата му е да управлява държавата, а не да разследва, но той симулира, че се занимава с последното, докато управлението му се състои единствено в смяна на разни шефове... На това му викахме едно време "синя метла", после "червена метла", по едно време беше и "жълта"... Промяната на устройствения правилник на някоя комисия и смяната на шефа на друга са си единствено уреждане на свои хора, а не работа по управлението на държавата. И все пак за два месеца премиерстване това са единствените актове на новото правителство - ако изключим една-две наредби (за два месеца, от от цял кабинет!) и небивалия медиен шум, който и до днес си е само шум. Колкото до "разследванията" - не че вЕрвам да се правят такива, но дори и да с правеха, пак щях да бъда на същото мнение - правителството е там да управлява държавата, а не да се прави на полицай. Щом има нещо за разследване, назначават се хора, които да разследват, докато то си върши СОБСТВЕНАТА неотложна работа. Сега група неясно какви вдигат шум, че вършат работа, която не разбират, докато не вършат работата, за която са избрани.
Не била добра съдебната система... Ама в нея нищо не се пипа - защо ли? Ами защото в съда трябват юристи и 26-годишната комшийка няма как да се пробута там и да се залъгват лековерните, че е много компетентна.
А на Анонимник 16 мога само да кажа, че ГЕРБ в София не спечели толкова гласове, че да може дори да се помисли, че е избран от тук - ние вече му бяхме сърбали попарата като кмет и още преди изборите не ни се щеше да гледаме същото бездействие над цялата държава.
цитирай
21. pontis - vasmer: защо им се връзваш
18.09.2009 09:30
Който не му харесва мнението ти, да си напише своето където иска и да му се радва, и да си сложи снимката на любимия си ръководител навсякъде. И комунист те изкараха, че и депесар, а? честито.:)
цитирай
22. vasmer - pontis,
18.09.2009 10:34
Да, наистина, да ми е честито, щом имам мнение :) Това да не е демокрация, та да се изказвам свободно :)
Ще завърша с една крилата фраза на един бивш политически клоун Жорж Ганчев: "Аз съм бил артист, бил съм депутат .. и пак ще го бия!" :)
цитирай
23. анонимен - До колкото си спомням на евроизб...
18.09.2009 13:33
До колкото си спомням на евроизборите в София ГЕРБ получи 29% ,Синята коалиция 23%, БСП-19%.Защо при тези резултати Сините трябва да полягат на Борисов , а не настояват за своя кандидатура поне на първия тур.А нищо чудно на втория да се получи двубой ГЕРБ- Сини.Това обезличаване на сините скоро ще ги остави един файтон хора. Фидел Кастро
цитирай
24. subrosa - Ne glasuvah za GERB, no smqtam, che ...
18.09.2009 16:44
Ne glasuvah za GERB, no smqtam, che zloradstvoto kam tqh ne e poleno za nikogo, neka ima tolerans kam tqh pone v nachaloto. Edin ot mnogoto detaili, koito me prevurnaha v tehen "ne-izbiratel" e naprimer tova, che v hoda na semeinite skandali v semeistvoto na Lachezar Ivanov predi izborite saprugata mu spomena savsem mezhdu drugoto po NTV za telefona na dashterq im, koito e chast ot grupata na FIRMA IPON. Men lichno kombinaciqta deistvasht deputat- dashterq- telefon - chastnata firma na badeshtiq premeir me smushtava... i oshte mnogo neshta sashto
цитирай
25. itakanakakati - Не си градивен...
18.09.2009 21:53
vasmer написа:
Много пъти съм призовавал за едно единствено нещо в постингите си - да се мисли, а не да се поддаваме на стадния инстинкт. В най-общ план ГЕРБ се справя за момента. Дянков например е човек, който като че ли иска реформите да се случат. Тук, обаче, въпросът е много по-важен - трябва ли да мълчим, когато виждаме, че нещо не е наред? Защото аз не разбирам така гражданското общество. Говорим за БГ психология и други такива подобни. Виждали ли сте какво става например в Германия, във Франция, когато не са доволни от нещо - тотални протести. А аз затова, че написах един леко критичен постинг, осебено при положение че съм ЗА правитеслтвото, ще бъда изяден от покорни овчици, които искат отново да чакат години, за да се види какво ще стане. Ами аз не искам да чакам години, животът ми мина в чакане, заради такива разсъждения. А ако ги оставим е ясно какво ще стане - сега не работят, но ги е страх да крадат, утре ще започнат и това да правят.
Въпреки това съм търпелив, не плюя правителството, не плюя по принцип, показвам грешки - точно и ясно. С какво ми отвръщат част от вас - с Доган на квадрат.Такива като вас докараха Доган, дето само си седите пред телевизора и псувате. Е, аз пък ще изказвам мнение, което да се чуе от повече хора, ще увличам, хората да задават въпроси, защото не съм стадо, не съм рая! И няма да позволя нито на Бойко, нито на някой друг да ми се прави на интересен, яхнал само една всенародна любов. Тоя филм вече го гледах и не искам да го гледам пак.
Прав е номер 16 като казва, че сега и магаре да сложи на какъвто и да е пост, ще има одобрение. А когато магарето ги забърка по-големи каши, вие ли уважаеми тотални поддръжници ще поемете вината? Гарантирам, че вие ще сте първите, които ще кажат - И тези са маскари. И естествено пак ще сбъркате. И сега има свестни хора в правителството, има и пълни боклуци. Аз искам да се махнат боклуците. А вие какво искате ми е трудно да разбера. Едно е сигурно - заради подобно мислене, вече толкова години тъпчем на едно място.


Казано е, че когато си негативен, привличаш негативни енергии!!! Едно е да си градивен в критиката си, а съвсем друга - да си критикар! Ти, драги, не си градивен...
Не забравяй и друго... дай шанс, поне 100 дни, така е коректно...
И не обобщавай... за тези, които стоят пред телевизора...
И последно от мен - "такъв му е материала" на ББ - това е историческа фраза!!!
цитирай
26. vasmer - itakanakakati,
18.09.2009 22:31
Признавам, че не те разбирам. Нарочно погледнах какво си писал. Смисълът на твоите постинги е същия като този. Въпреки това ме нападаш. Може да съм реагирал малко по-емоцианално, но явно вижданията ни са еднакви.
Искаш градивност:
1. Бойко ще спечели много ако спре да приказва първото нещо, което му е на ума, а да помисли какъв ще е ефекта. Градина критика. Симпатичен ми е, тъй като обяснава простичко нещата. Но от време на време така се изцепва, че доброто се губи. Малко повече замисляне - все пак е премиер.
2. Вече е късно, но да не номинира Фандъкова. Голяма грешка!
Това са двете неща, които казах с този постинг. Две критики за момента. Дайте да не го обръщаме на комунизъм и да лепим снимките на вожда в спалнята. Вожда е нов, не знае какво да прави. Ще се научи, а ние ще го пробваме дали носи. Всички така се стегнаха, все едно бившия чл. 1 от Конституцията е жив :)
цитирай
27. sparhawk - точно пък с тия храни
20.09.2009 09:42
не ми спечели доверието, тъй като сега децата ще излизат през улиците, за да могат да се заситят. Сравнението със западните училища е неточно, тъй като там има столове с вкусна и питателна храна. Но като сравня госпожата с Кадиев... мразя червени юпита.
цитирай
28. vasmer - sparhawk,
20.09.2009 10:57
Добре дошъл в клуба :)
Щеше ми се за кмет да бъде някой, който има по-широка визия, някой, който гледа комплексно на нещата. На Фандъкова дори това министерство и е много, просто възможностите са и такива, а за кмет опредлено не става. Кмета има и друга функция - да контролира СОС, че и там са едни хиени. Бойко до сег атропаше по масата и онези си натискаха парцалите. Абе с две думи, трябва силна личност, а за момента и двет кандидатури, които аз съм чул - Фандъкова и Кадиев са пълна смешка.
цитирай
29. анонимен - Не знам защо Кадиев ти е смешен но пък ...
20.09.2009 14:33
Не знам защо Кадиев ти е смешен но пък как ти се струва Фандъкова с отговора на въпроса дали ще се кандидатира за кмет-"ако г-н Борисов нареди ще се кандидатирам".Всъщност тя ще е кандидат за дистанционно на Бойко и столичани ще си я изберат по инерция. Фидел Кастро
цитирай
30. vasmer - @29
24.09.2009 11:20
Кадиев може и да е много кадърен човек, но при положение, че не може да работи със СОС, няма никакъв смисъл да се гласува за него. Той може и да се опитва да направи нещо, но в случая "сам воинът не е воин", има нужда от подкрепа. За добро или за лошо, в момента духа ГЕРБерски вятър. Трябва да им дадем шанс, който може и да е последен за България.
Иначе за Фандъкова си прав, прави само скок-подскок от една позиция на друга, както каже шефа. Напомня ми на министъра по всичко Педя човек - лакът уста :) На София и трябва силен кмет, да се бори с далаверите, да размахва юмрук, да му имат страха. В случая ще имаме кмет-премиер, който може да е супермен, но не може да огрее навсякъде. Но го разбирам - явно или няма кадри, или си слага най-верните хора, независимо колко са кадърни. В случая, обаче, според мен, изборът му е лош.
цитирай
31. анонимен - да следваме сюжетната линия..
26.09.2009 11:36
ИИ постът е голямо предизвикателство към бг мислене..да видим дали дискусията ще потръгне, поне имаме математици и то добри в моделирането...ще помисля да публкуваме някакъв интересен материал.
за да не профанизираме другите два поста тук можем да се прехвърлим за държавата и бизнесът.
бизнесът не е държавата, така че не спорете по темата - кой разбрал разбрал..
вече в няколко поста се възмутих от поредния цирк с номиниране на кандидат, пък социолози, врачки, страхотните шнсове на Фандъкова..тъпотии
Сеаг пък и Кадиев, да стигат тия глупости, нали сме умни?!
Толкова ли НЯМА един родолюбив и трудолюбив българин за кмет.на София...има ли механизъм да се пробие тази отвратителна 70годишан система?!

съвременен инж ИВАН ИВАНОВ, а не Фандъкови, Кадиевии и всякакви предатели..

Сн С
цитирай
32. vasmer - За съжаление ...
26.09.2009 11:55
За съжаление, такива българи има, но не са партийно обвързани. Ето, сега се спряга блогърски кандидат - Теодор Дечев. Нямам представа, не го познавам човека, може да е много свестен и кадърен. Но дори и да стане кмет какво от това? Кметът е един, администрацията ОГРОМНА, СОС пък е друга бира. Самата система е такава, че един човек не може да я оправи.
Наскоро по един проект се наложи да обходя всички дирекции в Столична община. Пълен ужас и безумие. Бате бойко е действал на парче, точно както действа и сега. Няма плановост, няма идея - има обещания, които той си дава и си ги изпълнява. Само че след него - потоп, както е ситуацията в момента. Единствено при Главния архитект има някаки напъни за систематизиране, за мислене, за планиране, въпреки че там проблемите са най-голями. На Фандъкова ресора е пълно безумие от бивши даскалици, които си ползват компютъра за подложка за саксията.
Мисълта ми всъщност е, че кандидатът трябва да е от ГЕРБ. Такава е модната тендеция в момента, която не може да се избегне. Но да дадат някой по-кадърен, ако има такъв!
цитирай
33. анонимен - ГЕРБ следват 70 годишната традиция
26.09.2009 12:07
засега...и по традиция Фандъкова ще бъде назначена, а не избрана.
блогът е продукт на пропагандата и съм с резерв, затова не се регистрирам. нищо лично към тяхната номинация.
така че продължаваме да търсим духът на инж Иванов..
Сн С
цитирай
34. vasmer - Надявам се ...
26.09.2009 12:14
Надявам се да намерим не духът, а истинския човек :)
На мен лично блогът ми е много интеесен като социален експеримент - отразява много точно хората като такива :)
цитирай
35. анонимен - де да е само Бойко! д-р Антикаджиев и Софиянски се припознали
11.10.2009 16:20
в идеен план...
http://novini.dir.bg/2009/10/11/news5205281.html
щях да подмина "новината", но следното изказване ме предизвика
цитирам
"...да се защити достойнството на десния избирател при липсваща в момента ясно изразена дясна кандидатура."
да попитам уважаваният д-р Антикаджиев
Как така след 20 години отново ми предлга моралът на Софиянски, че аз се считам за десен избирател.
И каква е дефиницята на д-р Антикаджиев, като съмишленик на Софиянски, за достойнство?
Кой какво защитава в тая държава?
то политиката е мръсна работа, но колко мръсна все пак?!
Сн С
пс - не тези духове очаквам. Това са призраци, скелети от гардероба.


цитирай
36. vasmer - Интересна новина :)
12.10.2009 10:27
Явно всички си мислят, че могат да прилагат модела на Костов - оцапваш положението, мълчиш като комунист на разпит 8 години и изведнъж ставаш месия. На мен специално тези скелети не са ми толкова интересни, но си мисля, колко народ ще се хване на тази въдица? :)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: vasmer
Категория: Бизнес
Прочетен: 753641
Постинги: 112
Коментари: 1439
Гласове: 1971
Спечели и ти от своя блог!