Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.06.2010 11:35 - Време е некадърните министри да си ходят!
Автор: vasmer Категория: Политика   
Прочетен: 1970 Коментари: 3 Гласове:
2

Последна промяна: 29.06.2010 20:57


Борисов, крайно време е да махнете една група некадърници, които несправедливо обявихте за министри. Не, че и вие ставате за министър председател, но нямате алтернатива в момента. Постингът следваше да бъде озаглавен "Крайно време е правителството да си ходи". Но дори и да си отиде, ще се наместят група мазници, които вече видяхме колко струват.

Все по-трудно ми става да гледам как вървим надолу, а правителствената клика само мазно да се усмихва и лъже. И накрая ще каже : "За бога, братя, ИЗВИНЯВАЙТЕ!". Така, че Борисов, ако наистина искате да направите нещо за тази държава, освен подкрепата на банковото лоби, махнете тази некадърна групичка около себе си.

1. Дянков. Не знам от къде беше изкопан този "експерт", но той е като Парис Хилтън - известен е с това, че вие го направихте известен. От финанси разбира, колкото оперативен счетоводител - може да събира и изважда. За повече не бива да бъде търсен. А тук ни трябва сериозен човек с идеи. Хайде веднъж да послушате какво се говори от всички посоки - тоя е некадърник и колкото повече го държите, толкова повече затвърждавате твърдението, че вие ЛИЧНО подпомагате за сриването на държавата. Помислете си дали искате този етикет. И без това мотото на правителството е като циганин на централна гара - "Днес така, утре иначе!" (еволюирало "Тука има, тука нема!"). 

2. Трайчо. Това е друго невероятно попадение. В последните повече от 5 години България не е имала министър на икономиката. И това личи от всички посоки. Хайде да се сложи някой, който да нправи нещо. Този е по-зле и от Петър Димитров! А това е много трудно. България не се състои от АЕЦ Белене и Южен поток. Имаме нужда от мерки за възстановяване на икономиката. А шареното пиле Трайчо даже не може да разбере, че това се иска от него. 

3. Попова. И там ситуацията е същата. По-зле от колкото при Тачева. А който познава Тачева, едва ли ще повярва на това. Невероятно но факт - имаме си най-безличния правосъден министър. Нормално е разни Урумови и Урунгелови да си развяват коня. Само, че вината е ваша, че не я махате.

4. За прителчето Божидарчо няма да говорим. То и на вас ви беше ясно още като го назначавахте. Ама нейсе, ще го преживеем. Колко такива червени боклуци, лакеи и лизачи сме преживяли, че още един ли няма? Добре поне, че от него не зависи много. 

Има и още, но дори и само тези са един добър старт. Като стоте адвоката на дъното на океана.

Прави ми впечателение нещо друго. Вече нямате почти никаква подкрепа от мислещи и интелигентни хора. Останаха само лумпените. Но и те ще се отдръпнат когато догодина се наложи вдигането на данъците.

Достатъчно гадно да живеем отново в комунизъм. Да виждам какво е реалното положение, а мазни политически мутри да ми обясняват, че виждаш ли, сме излизали от кризата. На запад се взимат основно непопулярни мерки и въпреки, че на хората им е трудно, те са осведомени. Тук имаме един смешник, който ми обяснява задачки от трети клас. Но той не е виновен, на него толкова му е капацитета.

Хайде, осъзнайте се!!!


---------------------------------------------------------
www.balastra.com - Организирайте вашите линкове!




Гласувай:
2



1. анонимен - Приятелю любезен,
25.06.2010 11:58
към кого се обръщаш?Отправяш посланието си не към когото трябва.Премиерът ти каза в прав текст,че назначава за министър този,когото ''службите'' му препоръчат като честен и подходящ човек.Борисов само подписва.Ти с химикалката ли говориш?
цитирай
2. анонимен - @1 - както традицията повелява
25.06.2010 12:03
....и така от както свят светува
цитирай
3. vasmer - Просто си изказвам мнението!
25.06.2010 12:10
А щом нашия премиер се отъждествява с химикалка, това си е негов проблем :) Явно толкова може човека :)
Остава само да имаше някаква, макар и мъждукаща, алтернатива ... Тъпо е!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: vasmer
Категория: Бизнес
Прочетен: 753689
Постинги: 112
Коментари: 1439
Гласове: 1971
Спечели и ти от своя блог!