Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.07.2010 11:34 - Как Дора Янкова загрози Смолян: безочие, далавера или и двете? (+снимки)
Автор: vasmer Категория: Политика   
Прочетен: 8188 Коментари: 12 Гласове:
4

Последна промяна: 10.06.2011 09:26

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Чета днес една статия за рожденния ден на Дора Янкова (за незпознатите, това е кметицата на Смолян) и се чудя и мая за това колко ни е пропаднала жрналистиката. Аман от платени статии. Колко добре се била справяла, колко много била направила и как телефоните и блокирали от поздравления. Подозирам, че са поздравления към майка и.

Честит рожден ден, г-жо Янкова, жива и здрава да сте - това ви го пожелавам като човек. Също така ви пожелавам да станете от кметския стол на Смолян и никога да не се връщате там. Такова орезиляване на град не съм виждал никъде. Също така, не съм си представял, че може да съществува подобна безочливост от страна на кмет. Срам ме е от това, което направихте!

За какво става дума? Нещо много обикновено - подмяна на водопроводните тръби и канализацията в целия град. Няма да говоря за далаверите, за това кой спечели поръчка за 50 милиона и как Дорчето най-вероятно има достаъчно добра облага. Който иска може да провери - цялата информация е в Интернет. 

Думата ми е за друго - може ли да разкопаеш целия град, буквално целия град, да положиш някакви тръби и да кажеш, че трябват 8 МЕСЕЦА за да улегнат, за да се асфалтира всичко? Такава безочливост не бях виждал. Съжалявам, че не видях никъде кметицата, иначе бях готов да я напсувам в очите. Тя и затова се е покрила, щото сигурно ще я линчуват. Кой е бил този ненормален проектант, кои са лицата от общината - това мен не ме интересува. В крайна сметка, кметът за това е кмет - да тропне по масата и да наложи условия. 

Защо подобно нещо не може да се случи в Германия например? Някой да разкопае Франкфурт и да каже, че 8 месеца ще улягат тръбите. Ми да сложат временна запечатка тогава. Най-вероятната истина е, че сигурно парите идват на траншове за свършена работа и фирмата чака да си вземе първия транш. След това ще има пари за материалите и машините за следващата работа. Класичекса далалвера!

За тези, които искат да посетят Смолян - не го правете сега! Целият град е потънал в прах и кал, няма да видите нищо, само ще се ядосате. Вижте тези снимки, а след няколко дни посетете относо този постинг, за да видите снимки от положението сега. Тогава ще разберете, защо съм толкова ядосан. 

А сега, ето и обещаните снимки!

image

image

image

image

imageimage

image
image

Публичен профил на vasmer, категория Личен блог

Ако желаете да създадете уникално местенце за събиране и споделяне на знание, регистриайте се тук! Стига вече социални мрежи! баластра-та е за лични неща!





Гласувай:
4


Вълнообразно


1. despinida - Хахаха,
01.07.2010 12:00
спомням си за един бивш софийски кмет, май Янчулев се казваше...по негово време цяла София беше на дупки като швейцарско сирене (то не че, сега не е...дори вече и на миризма го докарва...), та думата ми беше за онова време...когато някой попиташе защо столицата е така разкопана, отговорът беше - Защото търсят къде е заровена дипломата на Кмета...
Та да не се окаже, че дупките в Смолян са точно за да търсите нещо на вашана кметица...я венчалната и хълка, я бельото и...я нещо друго...:)))
цитирай
2. vasmer - despinda,
01.07.2010 15:43
Да, може да е кой знае какво, може и да е нещо друго :)
цитирай
3. анонимен - В Смолян е така - за кметицата - или ...
29.07.2010 15:11
В Смолян е така - за кметицата - или добро, или нищо. Затова повечето хора си мълчат.
цитирай
4. vasmer - Въпросът е ...
29.07.2010 15:29
защо трябва да е така? Аз лично си признавам, че много се ядосах и наистина съжалих, че не можах да я видя някъде лично, за да и кажа някои неща.
цитирай
5. анонимен - О, опитай се да се срещнеш с кмети...
29.07.2010 15:39
О, опитай се да се срещнеш с кметицата. Ще ти отговорят, че няма приемен ден. Тя не приема всеки. Това че имаш проблем за който искаш да говориш с нея - много важно. Проблема си е твой - спасявай се.
цитирай
6. vasmer - Е, добре де ...
29.07.2010 15:50
а защо тогава я преизбират? Аз не мисля, че тя е направил анещо за Смолян. Всичко, коеето го има е от преди, като изключим далаверата с Киро Асенов за онзи ваканционен комплекс. Но и това не е нещо, което да е за хората. В следващия момент, Смолян е най-високата безработица в България.
цитирай
7. анонимен - Точно!
29.07.2010 16:46
Точно!
цитирай
8. анонимен - Жената ОСТАП БЕНДЕР
26.06.2011 09:42
ЕДВА ЛИ ИМА ПО МРЪСНИШКО УПРАВЛЕНИЕ ОТ ДВАТА МАНДАТА НА ТАЗИ ЖЕНА!!!
НЯМА НЕЩО С КОЕТО ДА СЕ Е ЗАХВАНАЛА И ДА НЯМЯ КОРУПЦИОНЕН ЕЛЕМЕНТ.ОСОБЕНО СИЛНА Е В НАЛОЖЕНАТА ПРАКТИКА ДА ВЪЗЛАГА ОБЩЕСТВЕНИ ПОРЪЧКИ С ПРЕДМЕТ СТРОИТЕЛСТВО НА ФИРМИ КОЙТО ГРАВИТИРАТ ОКОЛО ЛИЧНОСТИ КАТО МИХАЛЕВСКИ,ГАГУЗОВ И ДР. ОТ КРЪГА НА БСП.СХЕМАТА Е, АЗ ОСИГУРЯВАМ ИНВЕСТИЦИЯТА И ПОСОЧВАМ ФИРМАТА ИЗПЪЛНИТЕЛ.КУРИОЗЕН Е СЛУЧАЯ ,КОГАТА В СМОЛЯН СЕ ИЗТЪРСИ СТР. ФИРМА ЧАК ОТ СИЛИСТРА ДА ИЗПЪЛНЯВА СТРОИТЕЛСТВО ПО ИНФРАСТРУКТОРАТА НА ГРАДА!
цитирай
9. анонимен - Да спасим град Смолян-създадена група
01.07.2011 17:07
Положението е следното.Денивилация на шахти и доста за асфалтиране и голяма безработица .Остават само 1% да се свърши до изборите......ха..ха
цитирай
10. анонимен - Този малоумен хермафродит Дора ...
25.08.2011 14:03
Този малоумен хермафродит Дора Янкова Съсипа Град Смолян И унищожи Младите му Жители >Това Момчиловсо животно не само че се стяга за трети мандат -Още 3 години крадене и лапане ами и ще го изберат Защото смолянчани са такива скапани малоумници и малкото останали кадърни хорица нямат никаква власт Но по често някой трябва да им изкарва така катто т си направил Цялата помия на показ за да почнат тези малоумници които я избират да се бъдат наясно какъв ОЛИГОФРЕН МАЛОУМНИК И ДИОТ са си избрали за кмет на Града .Отдавна не живея в смолян но като гледам снимките и просто ми е мъчно за най качественият град в бг как можаха комунистическите боклуци да го съсипят до такова положение
цитирай
11. анонимен - parricida areenitproqual Vol
19.10.2011 15:25
Затвор за дора янкова Затвор и конфискуване на цялото имущество на нея и роднините и и от нап Пловдив Прокъратурата и затвора за този боклук
цитирай
12. анонимен - zatvora 6te i e malko triabva da e ...
20.10.2011 18:53
zatvora 6te i e malko triabva da e lin4uvat na plo6tada mrasnica dolna.vsi4ki mladi gi prinudi da izbiagat ot smolian ostanaxa samo pensioneri i maiki s deca 4iito ba6ti sa izvan smolian za da mogat da si izxranvat semeistvata.goliam bokluk e dora daje ne zaslojava i imeto da i se pi6e s glavna bukva.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: vasmer
Категория: Бизнес
Прочетен: 753638
Постинги: 112
Коментари: 1439
Гласове: 1971
Спечели и ти от своя блог!