Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.11.2009 16:22 - Ще прати ли Фандъкова Бойко на съд?
Автор: vasmer Категория: Забавление   
Прочетен: 3494 Коментари: 8 Гласове:
1

Последна промяна: 09.11.2009 16:36


Четивото не се препоръчва на хора без чуство за хумор!

Познайте какво ще слушаме за следващите избори? Сашка Васева? Стига с тая Сашка, бе! Това е политически коментар! Има една македонска песен:
"Кой уши байряка?
Кой му тури знака?
Райна Попгеоргиеееееева!"

Много хубава песен, но ще трябва да сменяме Райна с Бойко Борисов. Може да се получи малко виещо с Боооойко Бооориииисов, но пък ще е политически правилно. Освен това ще трябва да сменим малко текста, и да стане:
"Кой построи магистралите?
Кой изкара далаверите?
Бойко Боооориииииииисов!"

Много яко! Обаче има проблемче. Предстоят кметски избори. И като се юрне целокупното народонаселение със сигурност ще избере Данчето за кметица. Как няма да я избере? "Иначе, връщам мандата!".

Данчето, от своя страна, обаче, трябва да следва генералната линия на партията - да вкара всички предишни маскари в затвора. Няма да и е лесно. Е, затова не се кандидатирам за кмет на София! Най-големия ГЕРБер дава тон за песента и тръгват "три синджира роби" към централния софийски, последната килия, надзирателят е "строг, но справедлив".
- Упс! Ама те предишните са от наш"те! 
- Няма значение, важното е ПиАр да става!

Та чакам аз с нетърпение първите 100 дни на Фандъкова, да видя какво обвинение ще се пръкне срещу предишната власт. Не е шега това - трябва да се спазва линията! Тук няма да влизаме в подробности - да не обидим някого. Новата власт не трябва да се притеснява, да не вземе да си загуби съня и да изгенерира някое грешно решение. Сакън! После пак като текнат едни оправдания, ще завземат и Сънчо, да ни обяснят "правата вяра".

Но все пак трябва да са стабилни обвинения, да са напълно издържани в стила на любимата ни съдебна власт, да съдържат достатъчно фразеология, за да се подкрепят от кръга учЕни от е-БАН (електронен БАН, все пак електронни технологии, туй-онуй) около президента, и най-важното никой да не може да разбере за какво става въпрос. Аз бих предложил следното:

"За ролята на карикатурния дисбланас между медийното присъствие и управленската стратего-икономическа дисфунксия"
"За дълбочинното проникване или дет" се копа, там съм и аз"
"Ние пълним дупките, те пак ги правят или конспирацията на социотипа срещу властовата радиантност"
"За футболните обръчи и диференциално-интегралния подход на шахматната мафия при срастването и с властта"
"Никой не може да ви даде това, което аз мога да ви обещая в контекста на хармонизираната реалност с вашите въжделения"

За да бъде всичко достоверно трябва да излязат и няколко секретни доклада на ДАНС. Все пак къде без тях? Хората слухтят, сложили са бръмбари навсякъде, за всеки имат по нещо. Ако се чудите как се става агент, да знаете. В училище се прави преразказа по картина и по литературно произведение, в ДАНС - по подслушан разговор. Често се случва резултата да е "Буболечка, ай!", ама то да не мислите че е лесно?

Веднага ще ви дам пример. Обажда се Бойко на Батков и го кани на едно покерче и хавански пури. Батков се съгласява. На другия ден в пресата излиза заглавието "Бойко, в кръга на Батко". Вестник Шок, като врял и кипял в кухнята, хола и спалнята директно избива рибата със заглавие "Бойко привика Моника Люински. Яви се Батко", подкрепено с доклад от ДАНС озаглавен "Да ви кажа каква клюка чух вчера като преслушвах записите". Естествено, докладът ще е напълно секретен .... за баба Гицка от село Гинци, на която точно тогава и пропада интернета.

Но аз малко се отклоних. Няма да и е лесно на Фандъкова. Ама какво да прави, щом партията казва ще се правят ревизии на предишната власт, ще се размятат доклади, всичко, само да лъснат мошениците. Така може да се изкара има-няма година мандат. След това ще дойде време да се реже някоя лента и ей го колко е мандата - свършил.

"Отлетя като приказка,
туй което ни свързваше,
отлетя като празничен звън!" :)



Тагове:   Фандъкова,


Гласувай:
1



1. july26 - Аз просто няма да гласувам за Фандъкова
10.11.2009 11:41
И ще ми е много интересно като върне мандата си ББ ...какво всъщност лошо ще стане? И за кого лошо ще е то? За Болен Сидеров и РЗС ли? Или за целокупното граждаство българско?
цитирай
2. vasmer - Не знам какво ще стане!
10.11.2009 13:25
Аз лично знам, че отказвам да гласувам на тези избори. Със същия успех могат да сложат някой хванат от улицата. Ясно е че програма няма да има. Четох и приоритетите на Фандъкова и все едно слушам батко ни Бойко - метро, детски градини, точка!
От друга страна, Кадиев има програма, но и да го изберат няма да има подкрепа на СОС. Така че и той нищо не може да направи.
Положението е безнадеждно, ако питаш мен. Две години ще са загубени за София и ще се движат от инерцията. След това вече ще преценяваме отново.
цитирай
3. анонимен - чудесна си е Фандъкова за кмет
13.11.2009 20:33
http://www.glasove.com/article-5475.php

ученото си е учено. ще му стна фен на милистъра Дянков.
Сн С

цитирай
4. vasmer - За съжаление ...
13.11.2009 23:44
Това са само словестни престрелки. Дано пък се напъне и да го направи де. И аз ще му стана фен тогава :)
цитирай
5. анонимен - @vasmer, май си прав - много шум за нищо..
15.11.2009 12:32
но силната "обществена" подкрепа "ЗА" БАН ме изненадва...не предполагах, че сме толкова изостанали, а може би само блогърите и медиите са...
поне може да ти е драго, че много преди министъра Дянков каза вярната теза..
Сн С
цитирай
6. vasmer - Не ме топли особено!
15.11.2009 18:43
При положение че всичкко ще си остане така, какво значение има дали изказваш верни тези? Най-много да те обвинят, че злословиш срещу дръжавата :(
цитирай
7. анонимен - еее друго си е да си ПЪРВИ...
15.11.2009 18:53
Фандъкова кмет ли е вече..да си налея чаша вино
Сн С
хаха каква държава е това щом в 2010 имаме БАН!
цитирай
8. анонимен - ха честито - Сергей Игнатов...
17.11.2009 13:46
прочели са предложенията ни...но да видим, при този силен отпор
Сн С
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: vasmer
Категория: Бизнес
Прочетен: 755783
Постинги: 112
Коментари: 1439
Гласове: 1971
Спечели и ти от своя блог!