Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.07.2010 10:48 - ГМО или колко яйца има в чинията? (загадка за любознателни)
Автор: vasmer Категория: Забавление   
Прочетен: 2805 Коментари: 2 Гласове:
3

Последна промяна: 12.07.2010 12:09

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
За всички наблюдателни - колко яйца има в чинията?






А сега отговора unplugged - яйцата са точно 5 (пет). Като допълнение към интригата - цялата кора беше с двойни жълтъци.

Не знам дали това е просто случайност, но дълбоко се съмнявам. Щом цялата кора е била такава, сигурно и партидата е била такава. Страх ме е да си помисля какво е било давано на кокошките, за да се получи този ефект. Кой казва, че няма ГМО в България ... или някаква друга гадост?


image



-------------------------------------------------------- Работите ли на повече от един компютър? Ползвате ли често публични комютри? Ходите ли често в командировка с различен лаптоп? Имате ли на всеки компютър, във всеки браузър, запазени отметки, които никога не са едно място и точно когато ви трябват, вие сте с другия компютър? Ако е така www.balastra.com е точно за вас. Персонализиран сайт, в който можете да съхранявате онлай вашите любими интернет линкове или отметки (bookmarks). Опитайте, може да ви хареса!  


Тагове:   яйца,   ГМО,


Гласувай:
3



1. анонимен - Една от бабите ми живееше в малък ...
16.07.2010 01:59
Една от бабите ми живееше в малък град от селски тип. Гледаше си животни сред тях и кокошки. Случваше се и то често, кокошките да снесат яйца с два жълтъка. А ако си чувал нещичко и за селекция мисля, че ще спиш по-спокойно. Ако все пак се страхуваш твърде много от ГМО изхвърли яйцата, те не могат да ти помогнат. Твърде сериозно е!
цитирай
2. vasmer - Чувал съм нещичко за селекция :)
16.07.2010 10:34
Само дето не съм чувал за селекция, в която цялата партида е с подобни характеристики :)
Не се обиждам на иронията .... просто ми е тъжно, че има хора като вас. Или сте много млад или сте много глупав .. или и двете. Заради такова мислене, като вашето, има подобни "бизнесмени" в България. Те разчитат на вашата глупост. Заради такива като вас банките си развяват коня и налагат подобни условия. Коментарът ви в другия постинг казваше, че мразите обществото. Е, когато обществото е съставено от немислещи социално индивиди, тогава то не е общество, а сбирщина. Помислете си дали вие не сте част от тази сбирщина?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: vasmer
Категория: Бизнес
Прочетен: 753599
Постинги: 112
Коментари: 1439
Гласове: 1971
Спечели и ти от своя блог!